gumikesztyű
Vásárlás

Miért hasznos a gumikesztyű?

Ez az aprócska eszköz megvédi a kezeket és elősegíti a higiéniai normák betartását. A gumikesztyű használatával csökken a fertőzés és a bőrirritáció kialakulásának a kockázata. Rendkívül rugalmas, ezáltal lehetővé teszi a jó illeszkedést, vagyis egyáltalán nem korlátozza a kéz mozgását.

Ami az anyagát illeti, többnyire természetes vagy szintetikus gumiból készül, például latexből, nitrilből, vinilből és polietilénből. A legtöbb darab egyszer használatos, amit a felhasználás után el kell dobni, a higiéniai előírások és az esetleges keresztszennyeződések megelőzése érdekében.

Fontos, hogy a gumikesztyű megfeleljen az adott feladatnak és az egyéni igényeknek. Az egyszerű háztartási takarításhoz nem ugyanazt a variációt kell választani, mint a kémiai laborban való munkához. Ezt a tényezőt mindenképpen szem előtt kell tartani.

A speciális felületi kialakítás számos termék esetében megfigyelhető. Ez azt jelenti, hogy az ujjvégek és a tenyér része bordázott, a jobb tapadás érdekében. A gumikesztyű minden helyzetben remekül helytáll.