tömörfa komód
Vásárlás

Melyik helyiségbe tegyük a tömörfa komódot?

A lakásnak több olyan pontja van, ahol egy bútor dekorációs tárgyként is szolgál. A tömörfa komód mehet az előszobába, de a nappaliban is megállja a helyét, csak rajtunk áll, hogy hová szeretnénk letenni. Sok magyar családnál szokás, hogy miután belépünk a házba, le kell vennünk a cipőnket.

Ez kényelmes megoldás, ugyanakkor hozzájárul a lakás tisztántartásához is. A legtöbb cipős szekrény azonban úgy van kitalálva, hogy maximum 10 pár férjen el benne, ami egy nőnek is kevés, nemhogy az egész családnak.

Ilyenkor többet teszünk egymás mellé, ami nemcsak esztétikailag nem illeszkedik majd, hanem a meglévő helyet is elrabolja, vagy pedig inkább más komód után nézünk.

A tömörfa lehetőség eleinte drágának tűnhet, azonban, ha hosszútávon gondolkodunk, akkor gyakran megéri beruházni. A kiváló minőségű tömörfa komód jól mutat majd az előszobában, a hálóban, de akár a nappaliban is. Pakolhatunk is bele, sőt, a tévét szintén rátehetjük. A globero.hu oldalon többféle méretből válogathatunk kedvünkre.