új nyári frizurával
Szolgáltatás

Trendi férfi frizurák a nyárra

A hideg hónapok most már tényleg lecsengtek, így eljött az alkalom arra, hogy kicsit jobban belecsapjunk az élet sűrűjébe. Itt a jó idő és végre ki lehet mozdulni: most érdemes egy új nyári frizurával köszönteni a jó időt! A változatos programokon történő megjelenés csakis úgy lesz teljes, ha gondoskodunk a tökéletes megjelenésünkről. Teljesen mindegy, hogy egy kellemes kiránduláson veszünk részt vagy egyszerűen csak a haverokkal futunk össze, netán randira készülünk, a hajkoronánknak érdemes egyedinek lennie minden helyzetben.

A frizuránk mellett, a szakállunkra és megéri gondot fordítani, amennyiben szeretjük megnöveszteni azt. Minden kétséget kiszáróan van arra esély, hogy magunknak varázsoljunk sajátos külsőt, de ennek vannak korlátai. Jobb, ha nem kísérletezgetünk, mert annak kellemetlen következményei lehetnek, ezért inkább bízzuk profikra a munkát! Erre van lehetőségünk egy olyan egyedi környezetben, ami biztosan megragadja a képzeletünket.

Keressük fel bátran az A76-barber shopot az Andrássy és a Rózsa utca sarkán. A nagyon egyszerűen megközelíthető szalonban Ági, Csilla, Hanna és Reni várja a vendégeket. A profi fodrászcsajok olyan munkát végeznek, ami nem hagy kívánnivalót maga után. Az ollóval, pengével, valamint a haj- és szakállnyíró géppel is teljesen profi módon bánnak. Egyszerűen egy telefonhívással lehet időpontot foglalni, de még erre sincs szükség, mert online is elvégezhető a bejelentkezés.

A 6-ik kerület ezen frekventált helye, ahol a szalon található, nagyon könnyedén megközelíthető gyalogosan, autóval, de a troli és a földalatti megállója is csak néhány percre van. A parkolás biztosan nem jelent problémát, mert ha az Andrássy szervizútja tömve van, akkor a szomszédos utcákban biztosan akad hely. Az a76.hu oldalon lehetőségünk adódik megtekinteni a csajok eddigi munkáit, így könnyedén kiválaszthatjuk azt a frizurát, amit a kellemes időben szívesen viselnénk. A kivételes miliő gondoskodik róla, hogy teljesen belefeledkezzünk a folyamatba és egyszerűen csak élvezzük annak minden pillanatát.