ilcsi hámlasztó
Vásárlás

Az Ilcsi hámlasztó helyes használata

Az arctisztítás sokaknak a napi rutin részét képezi és nem véletlenül. Az Ilcsi hámlasztó és az ahhoz tartozó különféle krémek úgy lettek kitalálva, hogy mindennap felvihetjük őket az érzékeny bőrre is. Ha azt akarjuk, hogy egészséges legyen az arcunk és mindig tündököljön, akkor azt naponta tisztítani kell, ennek pedig megvannak az elvégzendő lépései.

Sokan csak vízzel mossák le az arcukat, azonban ez nem távolítja el a szennyeződéseket. A hagyományos szappan sem feltétlenül javasolt a vegyszerek miatt. A napi tisztításhoz tudunk venni megfelelő tisztító tejet, ami nem bántja a bőrt, hanem frissíti. A hámlasztókat, amelyek kisebb köveket tartalmaznak, nem érdemes mindennap felvinni, mivel végül megsérülhet a bőrünk. Inkább ütemezzük be, hogy hetente egyszer alkalmazzuk.

Amikor készen vagyunk a tisztítással, jöhetnek a hidratáló krémek és a smink. Tartsunk néha sminkmentes napot, hogy a bőrünk kellően fellélegezzen. Az Ilcsi hámlasztó vigyázni fog az egészségünkre, hiszen nem tartalmaz káros anyagokat.