trágyaszóró
Vásárlás

Megtérülő befektetés a trágyaszóró

A hatékony növénytermesztés egyik alapvető feltétele, hogy az erre a célra szánt területek tápanyagban minél gazdagabbak legyenek. A talaj igen összetett rendszer, amivel sajnos az emberek többsége nem bánik túl jól. Nagyon át kéne alakítani a szemléletmódot, de amíg ez megtörténik, legalább a tápanyag utánpótlásról gondoskodni kell a kiváló szerves trágyaszóró rendszerek alkalmazásával.

A penda.hu weboldalon közelebbről megismerhetőek a turbinás és tépőhengeres berendezések, amik magas teljesítményt kínálnak. Az Agrofer és Annovi trágyaszóró megoldások mind nagytáblás növénytermesztéshez, valamint kisebb területű szőlők és gyümölcsösök igényeinek kielégítésére megfelelnek.

A pontos műszaki paraméterek függvényében, egyszerűen kiválasztható a célnak leginkább megfelelő trágyaszóró, ami olyan szórásszélességet biztosít, ami jól lefedi a területet. A rakterek űrmérete 1 és 22 köbméter között változik. Az egyedi és masszív konstrukciók sok éven át ellátják a feladatukat, még fokozott kihasználás mellett is, ezért gyorsan megtérül a beszerzésük.