la roche posay hydraphase
Vásárlás

A La Roche Posay Hydraphase kiváló tulajdonságai

Korunk, a mindennapi stressz, a fáradtság legelőször mindig az arcon, azon belül is a szemek környékén látszik meg, így ezt fokozott figyelemmel szükséges ápolni. Használható szem alatti táskák, sötét karikák ellen a La Roche Posay Hydraphase szemkörnyékápoló, amellett, hogy kiválóan hidratálja az ápolt területet.

A készítmény optimális választás a szemkörnyéki érzékeny területre, valamint a dehidratációs vonalakra. A vízhiányos bőr remekül kezelhető ezzel a kozmetikummal, aminek kitűnő összetevői vannak. A La Roche Posay Hydraphase szemkörnyékápolót ajánlott naponta két alkalommal, reggel és este is használni. Nem csupán a hölgyeknek való, hanem férfiaknak, hiszen az idő múlása és számtalan tényező az ő arcukon is nyomot hagy.

A produktumban található fregmentált hialuronsav felelős a sejtek közötti kapcsolat megerősítéséért és a tartós hidratálásért. Koffein is van benne, ami kiváló puffadtság ellen. Minden szempontból nagyon jó a La Roche Posay Hydraphase, amit a szakemberek érzékeny bőrre is ajánlanak.