Gumiabroncs tároló
Vásárlás

Magas teherbírású a gumiabroncs tároló állványrendszer

Ahhoz, hogy egy műhelyben egyszerűen mehessen a mindennapi munkafolyamat, úgy nagyon fontos, hogy ehhez rendezett körülményt teremtsünk.

Weboldalunkon kiváló minőségű gumiabroncs tároló állványrendszer áll rendelkezésére, amivel Ön is egyszerűen átláthatóvá teheti a raktárt, műhelyt. Kínálatunkból választható könnyebb és nehezebb szerkezetből készült termék, ami a teherbírás mértékétől függően terhelhető.

Magas strapabírással rendelkező termékeink hosszútávon segíthetik a munkáját, hiszen annak köszönhetően, hogy fémből készülnek, tartósságuk garantáltan kiállja az idő próbáját. Az autószervizekben szükséges, hogy a kerekeket félre lehessen pakolni, hiszen a munkát nagymértékben befolyásolja a rendezettség. Az általunk kínált termékek már nagyon sok raktár és műhely munkáját segítették.

Az oldalunkon található Salgó gumiabroncs tároló állványrendszer kitűnő választás lehet Önnek is. Látogasson el weboldalunkra vagy nézzen szét személyesen a Budapesten lévő raktárunkban, ahol szakemberek állnak a rendelkezésére!