Fejbeszélő
Vásárlás

Praktikus kiegészítő a fejbeszélő

Amikor nagy a hajtás, akkor megtörténik, hogy egy irodai dolgozónak egyszerre több dolgot kell csinálnia. Miközben telefonon beszél az ügyféllel jegyzetelnie kell a számítógépen.

A telefonhoz csatlakoztatható fejbeszélő segítségével ez sokkal egyszerűbb, mert így mindkét kezünk szabadon használható. Az egyfüles változat előnye, hogy így hallhatjuk azt, ami körülöttünk történik, mert bizonyos esetben másra is figyelnünk kell a telefonon hallottakon kívül.

Egy rendkívül praktikus kiegészítő abban az esetben, ha nap mint egymás után kell fogadni a hívásokat. Egy idő után már nehéz lenne tartani a telefonkagylót. A fejbeszélő vezetékén található kezelőgombok segítségével fogadhatóak, elutasíthatóak vagy némíthatóak a hívások, továbbá egy hangerő szabályzó is található rajta.

Az ergonomikus kialakításának köszönhetően, minden fejformához kényelmesen illeszkedik, ezért a viselete több óra után sem válik kényelmetlenné. Nemcsak a fejhallgató rész, hanem a mikrofon minősége is kifogástalan. A fejbeszélő Jack csatlakozóval kapcsolható a telefonhoz.