Kézműves fagylalt
Szolgáltatás

Kézműves fagylalt rendelés nagykereskedéstől – Mire figyeljek?

Nyáron a cukrászdák pultjai tele vannak finomabbnál-finomabb fagylaltokkal, aminek nagyon nehéz ellenállni. A színes pultok odavonzzák a tekinteteteket és senki nem tud elmenni úgy, hogy ne kóstolná meg. A természetes hozzávalókból készült finomság krémességét a tej, az aromáját a friss gyümölcsök adják. A www.hiszteriafagylalt.hu weboldalon erre is kitérnek. A 30 éves tapasztalattal rendelkező cég családi vállalkozásként indult, majd az évek során országszerte ismertté váltak.

Ezt a szenvedéllyel végzett munkájuknak, a minőségi termékeknek és a velük dolgozó partnereknek köszönhetik. Az alapanyagokat a helyi termelőktől vásárolják és odafigyelnek, hogy mindig friss tejtermék, tojás és gyümölcs kerüljön feldolgozásra. Számukra fontos a fogyasztó egészsége, ezért az összes előírt higiéniai szabályt betartják. A korszerű gépekkel felszerelt műhelyükben minden műveletet elvégeznek, a tej pasztörizálásától a fagyasztásig, beleértve a tárolást is. Az eladás nagytételben történik, amit saját hűtőkocsikkal, megfelelő hőmérsékleten szállítanak a megrendelőhöz.

Fagyasztókamrában -18 Celsius fokon 60 napig megőrzi a szavatosságát. A partnereknek köszönhetően, ez a krémes finomság az ország számos pontján elérhető. Az egyik legkeresetteb termék a piacon, mivel igazi értéket képvisel. Közel 50 ízesítésű fagylaltot állítanak elő egyedi recept alapján. A teljes kínálatról és egyéb szezonális különlegességekről a honlapon tájékozódhat, ahol allergénektől mentes termékek közül is választhat.

Ha Ön is szeretne olaszos hangulatot varázsolni a kávézójában vagy cukrászdájában, akkor adja le rendelését személyesen vagy telefonon és a lehető legrövidebb időn belül kiszállítják az első osztályú, természetes alapanyagokból készült fagylaltot! Amennyiben szükséges, fagyasztót és pultot is tudnak biztosítani, amiben a fagyi 8 napig tárolható. A minőség érdekében fontos a pult tisztán tartása és a megfelelő hőmérsékleten való tárolás, de a kedves kiszolgálás sem elhanyagolható. Nyáron egy finom, krémes fagyi elfogyasztása mindenkit boldogsággal tölt el.