cserepeslemez
Vásárlás

Milyen cserepeslemez típusok vannak és melyiket érdemes választani?

A ház legfontosabb része a tető, ami megóvja a külső időjárási viszontagságoktól és környezeti hatásoktól az épületet. Körültekintően kell kiválasztani a használni kívánt tetőfedő anyagot, ami lehet például a cserepeslemez, mivel ennek sok előnye van a hagyományos anyagokkal szemben. Ezért is nyert teret a cserepeslemez Magyarországon is. Időtakarékos és költséghatékony megoldást jelent, hiszen erős és biztonságos, illetve kevés karbantartást igényel. Költséghatékony jellegéhez kétség sem férhet, amiről meggyőződhetünk az aceltrapezlemez.hu weboldalon.

Előnye továbbá, hogy a normál cserepekhez képest, viszonylag nagyméretű, tehát gyorsabban és egyszerűbben telepíthető. Cseréjét is sokkal nagyobb időközönként kell megejteni, mint a hagyományos tetőfedő elemeket, mert többszörös korrózióvédelemmel van ellátva. Akár tízszer könnyebb, mint a tradicionális cserép, így a felrakása nem terheli annyira az eredeti szerkezetet, új tető építésekor pedig nincs szükség a hagyományos megoldásokhoz való masszív, nehéz, anyagigényes szerkezetre.

Ennek köszönhetően olcsóbban megúszhatjuk a tetőfedést. Adott esetben még a meglévő, eredeti tetőszerkezetre és annak burkolására is ráépíthető a cserepeslemez. Anyaga újrahasznosítható, tehát a környezetbarát jellege is adott. Nagyon fontos, hogy ez egy esztétikus megoldás, hiszen kinézetre teljesen megegyezik a hagyományos tetőfedő megoldásokkal, színének és mintájának gondos megválasztásával bármilyen épülettípushoz illik. Kitűnő felületkezelésének köszönhetően, a cserepeslemez nehezen szennyeződik be, a tisztán tartásához a csapadék is elegendő.

Amennyiben mégis beszennyeződne, akkor sincs gond, hiszen könnyedén tisztítható. Tehát, ha olcsó, gyors, könnyű és egyben esztétikus megoldást keresünk a házunk tetőfedésére, a leginkább célravezető a cserepeslemez lesz. Az említett weblapon olyan céget ismerhetünk meg, amelyiknek kínálatában magas minőségben fedezhető fel ez a remek tetőfedő anyag. Itt a cserepeslemez árak színek szerint változnak, de egyáltalán nem magasak.