led csillár
Vásárlás

A LED csillár bírja a strapát

A hagyományos és az internetes üzletekben sokféle kivitelben és méretben van jelen ez a remek eszköz, így Ön is ráakad arra, ami eleget tesz az elvárásainak. A LED csillár pozitívumait naphosszat lehetne sorolni. A működése során nem keletkezik extra hő, ennek köszönhetően az általa felhasznált áram jóval nagyobb részét képes fénnyé alakítani.

Még akkor sem jelentkezik fokozott hőtermelés, ha megszakítás nélkül kell dolgoznia, vagyis világítania. Nem csupán hatékonyan működik, hanem az élettartama is kifejezetten hosszú. A LED csillár felkapcsolásakor nem kell hosszú másodperceket várni, amíg üzemelni kezd, hiszen azonnal képes világítani. A folytonos le- és felkapcsolása nem idéz elő csökkenést az élettartamában.

Ami a fényforrás szerkezetét illeti, nem tartalmaz lengő, mozgó, vagy izzó alkatrészt, sőt, gáztöltet sincs benne, aminek hála kevésbé érzékeny a környezeti hatásokra. A LED csillár működése során nem bocsájt ki infravörös és UV fényt sem, így nyáron az adott helyiségben nincs szükség miatta plusz hűtésre.