szalonnasütő
Vásárlás

Kell a kertbe a szalonnasütő

A magyar ember szeret a kertben sütögetni, jókat enni és inni, a barátokkal beszélgetni, új személyekkel ismerkedni. Természetesen mindez nem megy a szalonnasütő nélkül. Ezen nem csupán azt a hibátlan szalonna, kenyér és hagyma kombinációt lehet összehozni, hanem rengetegféle egyéb finomságot is.

Hiszen a szalonnasütő egy roppant sokoldalú eszköz, amin számtalan dolgot meg lehet csinálni. Ez az alkalmazását tekintve alig tér el a téglából kirakott hagyományos szalonnasütőtől. Az egyetlen különbség a kialakításban rejlik. A sütőtér 75 cm magasba emelve, körbeülve asztalként használható.

A sütőt azért is szeretik sokan, mert ezt 8 személy akár egyidejűleg is tudja használni. Természetesen mindenkinek külön asztallap és sütőrész áll a rendelkezésére. Ez a kellék biztosan beválik családi házak kertjében, baráti társaságoknak vagy akár vendéglátóipari egységekben is. A szalonnasütő számtalan pozitívummal rendelkezik.

Komfortos, formatervezett, exkluzív kialakítású, adott a könnyű mozgatás, szerelés, raktározás. A tartósságért pedig az időtálló öntvény rostély szerkezet felel. Ez megvehető a Benkel shopban, ahol a kandallók is beszerezhetőek. A kandallók, kályhák és egyéb fűtőberendezéseket illetően gyakran lehet hallani a reteszelés szóról.

A készülékek reteszelésére általában két esetben lehet szükség. Az egyik, ha két szerkezet egyidejű működését kell megakadályozni. A másik, ha egy fűtőeszköz és egy elszívó ventilátor egyidejű üzemelését kell meggátolni. Ekkor a két készülék közé be kell szerelni egy elektronikus berendezést, ami a reteszelés feladatát végzi el.

Ez megakadályozza, hogy a két eszköz egyszerre működhessen. Ez legtöbb esetben egy átfolyós vízmelegítő, és egy fali kazán esetén szokott felmerülni. A reteszelés azért annyira lényeges, mert az egy légtérbe és sok esetben egy kéménybe kötött fűtőszerkezetek különben egyszerre szívnák el a levegőt.

Ha a ház tulajdonosának cirkója és egy vízmelegítője is van, és télen az egyik pont fűteni akar az ember, a másikkal pedig meleg vizet készíteni, akkor reteszelés nélkül veszélyes állapotok léphetnének fel.