Vásárlás

Itt kaphatóak menetes és forrasztható réz idomok

A fűtésrendszer kialakításához több alkatrész kell, mint gondolnánk. Nemcsak a fűtőpanelekre van szükségünk, hanem rézcsövekre is. Nem maradhatnak ki a menetes és forrasztható réz idomok beszerzése sem, hiszen ezek kötik össze a csöveket és a paneleket. A fűtésberendezés kialakítását szakemberre kell bízni, aki megmondja, hogy miből mennyit kell rendelni. A forrasztható réz idomok széles választékában megtalálhatóak az egy- és kéttokos réz ívek, T-idomok, szűkítő vagy egyszerű karmantyúk, de még a réz kupakok is.

A Nimbusz ANG Kft. internetes oldalán a legtöbb idom jelen van. A forrasztható réz idomok mellett, menetes változatok is találhatóak, de megrendelhetők meg a különféle hollanderek és fali korongok is. Amennyiben bizonytalan, akkor egyeztethet a cég munkatársaival, a telefonos elérhetőségeken keresztül, így garantáltan a megfelelő alkatrészeket fogja kézhez kapni. A fűtésrendszerekhez nemcsak a csövek és a fűtőtestek kellenek. A hő szabályázásához lándzsás radiátorszelep is szükséges, ami elég sok típushoz illik és a helyiségek hőmérsékletének egyszerű szabályzását képes biztosítani. A lándzsás radiátorszelep nagy előnye, hogy nagyon egyszerű a felszerelése és a működtetése. A beépített szelep fogantyújával le vagy fel lehet tekerni a fűtést, ezzel is remekül lehet szabályozni a szoba hőmérsékletét. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon mennyibe kerülhet egy ilyen lándzsás radiátorszelep?

Jó hírrel szolgálhatunk, hiszen egy ilyen alkatrész megközelítőleg 8000 Ft és emellett hosszú távú befektetés. A szelep ugyanis ritkán hibásodik meg. Ha a fűtéssel mégis gond adódna, akkor mindenképp egy szerelőre lesz szüksége, aki miután felmérte a rendszer problémáit, meg tudja mondani, milyen alkatrészeket kell kicserélni. A nimbusz-ang.hu weboldalon mindent meg lehet rendelni, amit utánvéttel is fizethet, a gyorspostás kiszállítás pillanatában. Élvezze otthona melegét egész télen át és tegye rendbe a fűtést még a hideg szezon beállta előtt! Ha időben intézkedik, sohasem lesz gondja a fűtéssel.