Vásárlás

Imádják a gyerkőcök a játékrobotokat

A különféle robotok roppant kedveltek a gyerkőcök körében, akik mindig csodálkozva, kíváncsian nézik, hogy mit is lehet elérni ezekkel a kis gépekkel. A játékrobotok egyszerre kínálják mindazt a kisfiúknak és kislányoknak is, amibe egyből beleszeretnek. Gondolni kell itt arra, hogy a kis robotok összeszereléséhez kreativitás és fantázia szükséges, akárcsak az építőkockázás esetében, amit ugye a gyerekek egyenesen imádnak. A végeredmény pedig egy kedves arcú játék, amivel több órát el lehet tölteni úgy, hogy egy percig sem fog unatkozni a kis tulajdonos.

A játékrobotok mozognak, hangokat és fényeket adnak ki, tehát megelevenednek a gyerkőcök előtt. A megfelelő programozással pontosan meg lehet adni a robotnak, hogy miket hajtson végre, miféle mozdulatokat csináljon. Épp ezért, csakis a kreativitás szabhat határt annak, hogy mire is lesznek képesek a játékrobotok Az építési, teremtési vágyukat a kicsik azért is élhetik ki ezekkel, mert amikor megkapják az alkotóelemeket, akkor a zéróról indulnak. A kapott robot szett alkotóelemekből, motorokból és szenzorokból áll, amiket össze kell rakni. A komplett szett megvehető a hobbirobot.hu internetes boltban, ahol az mBot ár ténylegesen kedvező. Azért annyira népszerű ez a kicsik körében, mert a fiúk és lányok látják, hogy bizonyos programparancsok mennyire gyorsan válnak valóssággá, úgy, hogy mindezt ők maguk csinálták. Ezért is van a programozás annyira nagy hatással a gyermekekre. A kisfiúk és kislányok szivacs módjára tudják beszívni azt a sok tudást, amire szükségük van ahhoz, hogy egyre jobbak legyenek ezen a téren.

A gyerkőcöknek a kódolás pedig egy olyan eszköz, ami bizonyítja, hogy bármit képesek elérni, ha odateszik magukat, türelmesek és elszántak. Mivel az mBot ár kedvező ebben az internetes boltban, ezért a szülő mindenképp jól teszi, ha születésnapra vagy karácsonyra beszerez egy szettet, és meglepi azzal a szeme fényét. A tanult dolgok biztosan segítik majd a csöppséget a jövőben, számtalan módon. Arról sem lehet megfeledkezni, hogy így a gyerek olyasmivel fog foglalkozni a szabadidejében, ami hasznos a számára.