Generálkivitelezés
Szolgáltatás

Generálkivitelezés: Mik a legnagyobb kihívások, amivel meg kell birkózni?

A legtöbben csak félve mernek gondolni egy komolyabb felújításra, nem beszélve egy otthonnak az alapoktól való felépítésére. Ez magánemberként sem könnyű, de ugyanaz igaz a komoly befektetőkre is, akik például társasházak építésébe fognának. Bárhogyan is legyen, amikor felmerül, hogy több alvállalkozóval kell együtt dolgozni, akkor csak növekszik a feszültség. Gondolj bele, milyen logisztikát igényel, amikor kőművesnek, villany- és vízszerelőnek, burkolónak a feladatait muszáj összehangolni és mindezt úgy, hogy lehetőleg mindenki pont időben érkezzen, tehát ne legyenek több napig vagy hétig tartó csúszások.

Ez pedig csak egyetlen helyiség, akkor mi lenne egy egész ingatlan készítésénél?! Szerencsére erre született meg a generálkivitelező szakma. Ha bővebben is érdekel a téma, kövesd a linket: https://generalkivitelezes.hu/. A New Age Properties munkatársai tisztában vannak vele, hogy mekkora felelősségről van szó. Pontosan ezért mellőzik a külső cégeket és saját csapattal dolgoznak.

Céljuk, hogy az építőipar szinte minden szegmensét lefedjék. Ilyen formában a határidők betartása már nem fog gondot jelenteni, ugyanis egymásra épülő tevékenységek keretében zajlik a kivitelezés. Az elsődleges cél, hogy felülmúlják az alapvető elvárásokat és teszik mindezt a legmodernebb technológiák bevetésével. A költséghatékonyság sem mellékes, ugyanis a kiadások mindig meghatározóak. Csak egyetlen szerződére lesz szükség, ami mindent tartalmaz az anyagiakra vonatkozóan.

Természetesen nem egyszerű a gyorsan változó gazdasági helyzetben tartani az eredeti tervezetet, de a gyors kivitelezés ennek az egyik kulcsa. Ugyanis, ha évekig húzódik egy projekt, akkor nagyobb az esély az árváltozásra, ellenben a határidők tartásával ez könnyen kiküszöbölhető. Bár a legtöbb generálkivitelező előre elkészített tervekkel dolgozik, a New Age Properties szakemberei megbirkóznak az engedélyeztetési eljárásokkal és a tervek megalkotásával a kezdeti szakaszban. Nincs tehát másra szükség, mint a megfelelő helyre és elképzelésre, végül pedig a kulcsrakész átvételre. Megrendelőként nehezen keresve sem találhatnál ennél egyszerűbb megoldást.