étvágycsökkentő piercing
Szolgáltatás

Mi az az étvágycsökkentő piercing és hogyan működik?

Nem feltétlenül a mérhetetlen evés hatására szedhetünk fel néhány fölösleges kilót, hanem egyéb okoknál fogva is, amit bizony kegyetlen szenvedéssel jár leadni. Egyesek koplalni kezdenek, mások tornáznak, tehát fogyókúrázni nem könnyű, ráadásul nem is hoz minden esetben eredményt, mert ha folyton éhesek vagyunk, akkor még az a pár falat is hizlal, amit bekapunk. De! Az étvágycsökkentő piercing kiváló kiegészítő fogyókúrához. Ezt használva, természetes és könnyebb módszerrel adhatjuk le a súlytöbbletet.

Az étvágycsökkentő piercinget a fülben található Tragus pontba szúrják, ahol azt folyamatos nyomás alatt tartja, aminek köszönhetően, csökkenti a szervezet éhségérzetét. A módszer kedvező hatásai közé sorolható a kevesebb falási roham, a csökkenő édesség utáni sóvárgás, a jobb anyagcsere. Segítségével kiegyensúlyozottabb lehet a fogyás és könnyebben elérhető az ideális testsúly. Amennyiben szeretnénk kipróbálni az étvágycsökkentő piercinget, akkor célszerű felkeresnünk a medicalpiercing.hu weboldalt, ahol felvehetjük a kapcsolatot a szakemberrel.

Fontos információkat is megtudhatunk a portálról, tehát érdemes tájékozódnunk is. Többek között megtudhatjuk, hogy a slim/étvágycsökkentő piercing az akupunktúra elve alapján működik és amellett, hogy csökkenti az étvágyat, számos pozitív hatása is ismert. Fogyókúra esetén ajánlott kiegészítő módszerként, de optimális választás a stresszből adódó falási rohamok leküzdésére is. Ha az utóbbi a cél, akkor a shenmen piercinggel együtt jelentős változás érhető el. Nem kell félni a szúrástól, mert az minimális és csak rövid ideig tartó fájdalommal jár.

Ezt is gyorsan elfelejtjük, amint megtapasztaljuk a pozitív változásokat. Megéri adni az étvágycsökkentő piercingnek egy esélyt, hiszen ennek a segítségével kevesebb kínlódás mellett érhetjük el a kívánt testsúlyt. Tanácsos ez olyan betegség esetén is, ami gátolhatja a fogyást, de hasznos a szülés utáni időszakban, menopauza esetén, illetve akkor, ha valamelyik gyógyszeres kezelés vagy táplálékkiegészítő alkalmazása nem ajánlott a mellékhatások következtében.