akril fürdőkád
Vásárlás

Az akril fürdőkád remek választás

Számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, így nem meglepő, hogy egyre többen választják napjainkban. Az akril fürdőkád jelentősen könnyebb, mint a hagyományos öntöttvas vagy acél típusok.

A szállítása és a telepítése sem jár különösebb bonyodalmakkal, így ideális választás lehet olyan helyzetekben, ahol a súly vagy a hozzáférés korlátozó tényező. Különböző méretben és formában kapható, ennek köszönhetően mindenki ráakadhat a szükséges változatra. Kiválóan ellenáll a kopásnak és a karcolódásnak, így az élettartamára biztosan nem lesz panasz.

A karbantartása is roppant egyszerű. Az akril fürdőkád rendszeres tisztítással és a megfelelő tisztítószerek használatával éveken át megőrzi újszerű állapotát. A hőszigetelő tulajdonsága is kiemelkedő, így a fürdővíz hosszabb ideig marad meleg, ezáltal még relaxálóbbá teszi a fürdőzést.

A sima, nem porózus felülete megakadályozza a baktériumok és a penész megtelepedését, ami higiénikusabb környezetet eredményez. Az akril fürdőkád kezdeti költsége magasabb lehet, de az évek folyamán gazdaságosabb választásnak bizonyulhat.