fonyódi szállás
Szolgáltatás

Fonyódi szállás keresése az interneten keresztül

A városban található apartmanok rendkívül szépek és hangulatosak. Ha szeretné a szabadságát kellemes környezetben tölteni, akkor nincs más dolga, mint a fonyódi szállás valamelyikét választani! Igényelhet a város központjában, illetve a tóhoz közel vendégházat.

Időpontot foglalhat személyesen vagy online. Az utóbbi lehetőség sokkal kényelmesebb, mivel otthonról, nyugodt körülmények között intézkedhet. Ennél az alternatívánál összehasonlíthat több feltételt, hiszen az apartmanok honlapján rövid leírást olvashat a szolgáltatásokról, a szobák számáról és az ár is fel van tüntetve. A Sirály fonyódi szállás családoknak ideális lehet. Az apartmanban több hálószoba fedezhető fel. Az épület központi része a nappali, aminek szomszédságában egy gyönyörű konyha kapott helyet.

A konyhában található egy nagyobb fagyasztóval ellátott hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, főzőlap, valamint mosogatógép. A fonyódi szállás udvarán lehetőség van sütni-főzni. Az esti grillezések egy jó baráti vagy rokoni társasággal együtt önfeledt kikapcsolódást nyújtanak.