fürdőszobai tárolók
Vásárlás

Falra tapasztható fürdőszobai tárolók

A gyerekek szeretik a saját kis dolgaikat külön helyen tartani. Ezekhez ugyanis nagyon ragaszkodnak és biztonságban akarják tudni a holmijaikat. A fürdőszobai tárolók remek helyet biztosítanak a fürdőjátékok, tusfürdők, apró törölközők és egyéb kincsek elhelyezésére.

A tikkajatek.hu webáruházban kapható tárolók minden szempontból különlegesek. A 3 Sprouts 36.8 cm széles fürdőszobai kiegészítőkben sok minden elfér kényelmesen, ami egy szórakoztató pancsoláshoz szükséges. Az aranyos macit és pingvint formázó fürdőszobai tárolók falra tapaszhatóak, ezért még plusz helyet sem foglalnak. Nagy zsebbel rendelkeznek, így kényelmes felhasználást biztosítanak. Igazán praktikusak mind a gyereknek, mind pedig a szülőknek.

A fürdőszobai tárolók rugalmas, széles szája lehetővé teszi, hogy a gyerkőc egy pillanat alatt megtalálja a kívánt játékot. Az anyagukat tekintve neoprénből és poliészterből készülnek, így kiválóan tolerálják a nyirkos fürdőszobai környezetet is. A jópofa állatos tárolóknak minden család otthonába helyük van.