műfenyő világítással
Vásárlás

Műfenyő világítással a békés ünnepért

Szereti az ünnepet, de nem bajlódna a karácsonyfa feldíszítésével? Akkor ezt Önnek találták ki: műfenyő világítással! Élő fa helyett, a műfenyő választásával az ökológiai lábnyomunkat is csökkentjük, mert nem vágunk ki minden évben egy újabb fenyőt, pénzt spórolunk és stresszmentesebbé tehetjük a karácsonyi készülődést.

A műfenyő világítással ellátott példányára voksolva megkíméljük magunkat a karácsonyi fényfüzér kibogozásától és nem kell bajlódnunk a felhelyezéssel sem. Ma már igazán természetesnek ható, a valódi fenyőkhöz megtévesztően hasonlító darabokra lelhetünk, választhatjuk akár havas hatással is. Gömbökkel, kézzel készített díszekkel igazán stílusos, meghitt fát varázsolhatunk belőle. Ez évekre szóló termék, ezért pénztárcabarát.

Míg az élő fenyő pár hét alatt elpusztul, lehullajtja tűleveleit, a műfenyőt évről-évre elővehetjük, új köntösbe bújtathatjuk. Élettartama több generáción átívelhet. A műfenyő világítással igényes eleme a karácsonyi ünnepnek. Válasszon kedvére a néhány centiméterestől a több, mint 2 méteres fákig!