fogszabályzós fogkefe
Vásárlás

Fogszabályzós fogkefe az alapos tisztításért

A fogápolásnak többféle fokozata létezik. A hagyományos fogkefék mellett, az elmúlt időszakokban gyakran jelentek meg olyan speciális termékek, amelyek egyedi tisztítási módokat vonultatnak fel, a várt eredmény érdekében. Az elektromos berendezések palettáján, a fogszabályzós fogkefe teljesen új kategóriát képez.

Voltaképpen az ultrahanggal működő rendszerek látják el ezt a feladatot a legprecízebben. Legyen az kivehető vagy esetenként rögzített fogszabályzó, a fémrészek alatt könnyedén megtelepednek a baktériumok, lepedékek. A fogszabályzós fogkefe segítségével ugyanakkor egyszerűen megoldható a tisztítás.

A mikro buborékokat képező speciális rezgéstartomány a legapróbb résekbe is bejuttatja a hatóanyagokat és onnan teljes mértékben eltünteti a lerakódásokat. Az ételmaradékokon túl, a baktériumokkal is kíméletlenül elbánik a fogszabályzós fogkefe, ezzel elejét véve a szuvasodás megjelenésének. Kényelmesen, felesleges súrolás nélkül működik. Mindenképpen megéri rendszeresen alkalmazni, hiszen a megelőzés a legjobb megoldás a problémák elkerülésére.