harisnyaruha
Vásárlás

Kinek való a harisnyaruha?

A hölgyek életében rengeteg különleges pillanat van, amit muszáj felejthetetlenné tenni. Ha nem vagyunk szégyenlősök, akkor a harisnyaruha nagyszerű választás lesz, mivel senki sem fog mellette szó nélkül elmenni, teljesen magunkra vonjuk a figyelmet. A harisnyát szinte mindenki ismeri, megszoktuk, hogy az átmeneti időszak alapját adja, főleg, ha nem csak farmerben akarunk közlekedni.

Ruha kivitelben azonban teljesen másképp hat, hiszen ezt nem fogják az emberek látni rajtunk, végig a hálószobánk homályában fogjuk hordani. Különlegességük, hogy átlátszóak, amik csak annyit engednek látni a testből, amennyi a kezdeti játékhoz kell, így biztosak lehetünk benne, hogy felcsigázzák az érzelmeket.

A harisnyaruha pontosan tapad a testre és minden apró formát tökéletesen kiad, miközben a legérzékenyebb részeket takarja. Választhatunk teljesen átlátszót, színest, de akár csipkést is, a legfontosabb az, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ha pedig még forróbbá akarjuk tenni a helyet, viseljük magassarkúval!