kutyafekhely
Vásárlás

A jó kutyafekhely nyugodt éjszakákat hoz

A kutya az ember legjobb barátja, úgyhogy megérdemli a teljes kényelmet. Amikor kutyafekhely vásárlásán van a hangsúly, akkor több szempontot is érdemes figyelembe venni. Az egyik legfontosabb a kedvencünk mérete, hiszen senki nem akarja, hogy alvás közben lelógjon a feje az ágyáról.

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a kölyök méretéhez választanak ágyat, majd fél év múlva szomorúan veszik észre, hogy a kedvencük bizony lényegesen gyorsabban nőtt meg és máris lehet újat venni. Éppen ezért, mindig a várható felnőtt mérethez alkalmazkodjunk, hogy a kutyafekhely évekig használható legyen! Innentől kezdve csak azt kell eldönteni, hogy milyen stílusú legyen. Vannak olyanok, amelyek leginkább egy szőnyeghez hasonlítanak, mások pedig fejtámlával rendelkeznek, ami nemcsak kényelmes, hanem a kutyus hátához is hozzásimul.

Ez a fajta kutyafekhely leginkább az alomra és az anyukájára fogja emlékeztetni, úgyhogy biztosak lehetünk a nyugodt éjszakákban. Ha pedig a kedvencünk jól alszik, akkor mi is jól fogunk.