Buborékos boríték
Vásárlás

Buborékos boríték fontos iratoknak

A fontos dokumentumok, a különféle elektronikai kiegészítők biztonságos célba juttatása érdekében, speciális borítékot szoktak használni.

Széles körben elterjedt a buborékos boríték, amit irodákban, üzletekben használnak, mert a különleges küldeményeket oly módon kell becsomagolni, hogy azok még véletlenül se sérüljenek meg. Kívül papír, belül légpárnás fólia a buborékos boríték, ami ragasztócsíkkal van ellátva, ezzel pedig tökéletesen lezárható.

A mindennapokban és a speciális küldemények esetében egyaránt nagy hasznát lehet venni. 3 méretben vásárolható meg a buborékos boríték a shop.zalapack.hu webáruházból, 120×215, 150×215, valamint a legnagyobb változat, ami 270×360 mm. 10 darabos kiszerelésben lehet megvenni ezeket a termékeket.

Tehát, ha szüksége van erre a termékre az irodában, mert gyakran kell fontos iratokat postára adnia vagy futárcéggel elküldenie, akkor mindenképpen érdemes beszereznie mindegyik méretből, hogy kéznél legyen. Pár kattintás és már meg is rendelheti a buborékos borítékot a webshopból, tehát ne habozzon!