Polcrendszerek minden mennyiségben
Vásárlás

Salgó polcrendszer a raktárak berendezésére

A tároló helyek berendezése több alapanyagból készülhet, mint a fa, műanyag, de akár fém is. A Salgó polcrendszer igen erős teherbíró képességű, fémből előállított építmény, ami talán a legalkalmasabb a kisebb és a nagyobb raktárak, a műhelyek, az irodák és hasonló épületek létesítésére.

Üzletünkben egyaránt megkapható a csavaros és a csavarmentes kivitelezés. A Salgó polcrendszer árát a teherbírás mértéke, a polcok mérete és a felületkezelés módozatai határozzák meg.

Miért döntsön a termék mellett? Azért, mert a nagyobb területen fekvő raktárt is gyorsan, hatékonyan és pénztárcabarát áron tudja berendezni. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén, akár egyedi árajánlatot is kérhet a munkatársainktól.

A szerkezet éveken keresztül, nagy megterhelés esetén is megőrzi a stabil és az erős felállását. Amennyiben Ön is saját tároló helyet szeretné felállítani és ehhez azt az alapanyagot keresi, amelyik nem terheli meg a kiadásait, akkor a Salgó polcrendszer jó választás lehet! Keresse fel üzletünket és rendelje meg az igényeinek megfelelő termékeket!