Vágásbiztos kesztyű a dolgos mindennapokra
Vásárlás

Vágásbiztos kesztyű a balesetek megelőzésére

Minden munkahelyen könnyen előfordulhatnak nem várt balesetek. Ezek tipikusabb fajtái a vágások, aminek a megelőzésében a vágásbiztos kesztyű a legjobb választás. A vérző sebek legtöbbször könnyen kezelhetőek, ám az ellátásuk kellemetlen lehet és sok higiéniai felkészülést igényel.

Egy elfertőződött seb, legyen csak egy apró vágás, komoly következményekkel járhat. Emellett figyelembe kell venni, hogy az emberek nagy része nem bírja elviselni a vér látványát, ami a gyors kezelést hátráltatja.

Sajnos sok vágásos sérülés azonnali összevarrást igényel, amihez a munkálatokat meg kell szakítani, a sérült személyt pedig kórházba kell szállítani. Ezt az időigényes procedúrát akár el is lehet felejteni, amennyiben a munkafolyamatokat elvégző személyek megfelelő vágásbiztos kesztyűt használnak.

Kétféle méret közül lehet választani, az egyik a tipikus csuklót védő, míg a másik megoldás az alkart is védi. Ezek mellett, lehet úgy is kombinálni a vágásbiztos kesztyű anyagát, hogy hőálló legyen és még nitrilhabos változata is létezik.