anekke táska
Vásárlás

Az Anekke táska rövid története

Aki szereti a különleges, minőségi kiegészítőket, annak biztosan ismerősen cseng ez a márkanév. Az Anekke táska rendkívül közkedvelt a felhasználók körében. Magyarországon kívül, 60 másik országban értékesíti a termékeit.

Érdemes megemlíteni, hogy 1974-ben indult világhódító útjára a Petrer nevet viselő spanyol kisvárosból. A gyártó magas minőségi anyagokat használ a kivitelezés alkalmával, így a végeredményre nem lehet panasz. A kiegészítőket a designon megfigyelhető apró részletek varázsolják egyedivé.

A környezettudatosságot szem előtt tartva, 80 %-ban újrahasznosított, ellenőrzött anyagokból állítják elő. Az Anekke táska kínálatában minden korosztály felfedezheti a stílusához leginkább passzoló modellt.

Kétfunkciós termékkel is találkozhat a széles felhozatalban. Ez a típus leginkább azoknak ajánlott, akik kedvelik a kézi és a divatos hátizsákokat. Óriási belső térrel rendelkezik, így biztos lehet abban, hogy a sportolás vagy a kirándulás alkalmával semmit sem kell otthon hagynia. Az Anekke táska remek társ lesz a mindennapokban.