vezetéstechnika tréning
Szolgáltatás

A vezetéstechnika tréning az előnyére válik

A gyakorlati képzés elsődleges célja, hogy a vezetők jobban megértsék és kezeljék a kocsijukat a különböző útviszonyok és időjárási körülmények között. A vezetéstechnika tréning magába foglalja a veszélyes és váratlan helyzetek kezelését. A résztvevők olyan készségeket sajátíthatnak el, amelyeket a hagyományos tanfolyamokon általában nem tanítanak.

Megtanulhatják a vészfékezést, a kormányzást veszélyes helyzetekben, a manőverezést, valamint a csúszós útfelületeken való közlekedést. A vezetéstechnika tréning alkalmával nagyobb magabiztosságra tehetnek szert, ezzel jelentősen megnövelve a biztonságérzetet. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné fejleszteni a képességeit.

A kurzusra való jelentkezés történhet telefonon vagy interneten keresztül. Összesen 9 tanórából áll, amiből 1 óra elméleti, 8 óra pedig gyakorlati. A csapat maximum létszáma általában 6-8 fő. Ellenőrzés és vizsga nélkül zárul, vagyis nincs számonkérés. A vezetéstechnika tréning biztosan hatalmas előnyére válik a mindennapokban. Ha eddig még nem jelentkezett, akkor tegye meg mihamarabb!