Vásárlás

A mindig biztonságos elektromos fűtés

Az egyik legelterjedtebb fajtája a fűtőrendszereknek, legyen szó akár kiegészítő vagy fő fűtési rendszerről. Az elektromos fűtés különféle változatokban is kapható. Az erre a célra szolgáló villanyárammal működtetett berendezések könnyen és egyszerűen beszerelhetőek.

Igen biztonságosan használhatóak, energiatakarékosak és hosszú élettartamúak. Az elektromos fűtés egyik lényeges megtestesítője az elektromos radiátor, amit nagy előszeretettel alkalmaznak a fürdőszobák falaira telepítve, hiszen amellett, hogy meleget ad, törölközőszárítóként is funkcionál.

Mielőtt valamilyen fűtőtest beszerelésre kerülne, nagyon fontos figyelembe vennünk a helyiség nagyságát, mivel az határozza meg, hogy mekkora teljesítményre lehet szükségünk. Az elektromos fűtés konvektoros elven működik.

A berendezésben elhelyezett fűtőbetét felmelegszik. Fontolja meg alaposan, hogy melyik mellett teszi le a voksot, de ha nem tud dönteni, akkor vonjon be egy szakembert is! Mivel nem fillérekbe kerül és nem egy-két napig akarjuk használni, ezért megfontolt döntést kell hozni.