Szolgáltatás

Honor 8 Lite gyönyörű külsővel

Aki okostelefont szeretne venni, az jól teszi, hogyha okosan választ. Tegyük fel magunknak a kérdést, hogy pontosan mire szeretnénk használni a készüléket! Az általános igényeket tökéletesen kiszolgálja a Honor 8 Lite. A Facebook jól pörög rajta, a YouTube videók minőségére sem lesz panaszunk.

A gyengébb hardverigényű játékok is tökéletesen futnak rajta, illetve szép képeket készíthetünk a 12 megapixeles hátlapi kamerájával, a szelfikhez pedig 8 megapixeles előlapi kamerát használhatunk.

Meglepően remek specifikációval rendelkezik a Honor 8 Lite annak ellenére, hogy mennyire olcsón beszerezhetjük például a puremobil.hu webshopból. Meglepően sok 3GB RAM került bele, ami azt jelenti, hogy az alkalmazások mindig gyorsan fognak megnyílni, mivel akad elég hely a memóriában a tárolásokhoz.

A Honor 8 Lite a dizájnját tekintve sem mondható mindennapinak, mivel egy elképesztően gyönyörű kék színben is kapható, ami igazán egyedi megjelenítést biztosít a telefonnak. A Honor 8 Lite nem egy rossz választás azoknak, akiknek fontos a stílus.