fa etetőszék
Vásárlás

A masszív és stabil fa etetőszék

Sokan a bútorok tekintetében csak és kizárólag a tömör, természetes faanyagú dolgokra esküsznek. Remek ötletnek tűnhet a fa etetőszék megvásárlása, már a gyermekük hozzátáplálása előtt. Ez a bútordarab nemcsak nagyon szép és természetes, de valóban roppant tartós és megbízható.

Ideális azoknak a szülőknek is, akik a strapabíró dolgokat keresik, már a gyerekcuccok között is. Ha pedig testvérkét is szeretnének a gyermeküknek, akkor is nagyon előnyös, hiszen egy ilyen masszív etetőszék nem megy tönkre hamar. A fullbaby.hu webáruházban megtalálható fa etetőszék azonban nemcsak az említett szempontok miatt előnyös vétel. A gyönyörű bükkfa bútordarab roppant praktikus és az összeszerelése is roppant egyszerű.

A fa etetőszék tálcája könnyen tisztítható és 3 pontos biztonsági övvel is rendelkezik. Mindent tud, ami az étkezést élvezetessé teszi a babának és a szüleinek egyaránt. Gazdaságos is, mivel átalakítható asztallá és székké. A webshopból akár most is megrendelhető, remek feltételek mellett!