műtős sapka
Vásárlás

A műtős sapka kiválóan takar

Ezt a terméket leginkább kórházakban, élelmiszergyárakban és olyan intézményekben használják, ahol a hajkoronát el kell takarni. A műtős sapka változatai eltérhetnek kialakítás és anyag szerint. Fontos olyan darabot beszerezni, ami kényelmes, hiszen hosszú órákon át kell viselni.

Vásárolhat ellenálló, légáteresztő anyagú kiegészítőt is, aminek az a hatalmas előnye, hogy víztaszító és kivezeti a nedvességet, ezáltal száraz érzetet biztosít a bőrnek. A baktériumtaszító tulajdonságát szintén ki kell emelni. Gátolja a mikroorganizmusok elszaporodását. Az efféle műtős sapka hátul gumibehúzós, amit egy pánttal lehet megkötni. Azok se aggódjanak, akiknek hosszabb a hajuk, hiszen a konty is elfér alatta. További pozitívumai közé tartozik többek között az, hogy magas hőfokon mosható.

Rendszeres tisztítás után megtartja az alakját és a színét, sőt, kifejezetten könnyű vasalni. A műtős sapka anyaga 50 % lyocell és 50 % poliészter. A beszerzése egyáltalán nem nehéz feladat, hiszen könnyen megrendelhető a webáruházakból.