Szolgáltatás

A mágnesszelep kényelmes és biztonságos

A bőséges vízellátás nélkülözhetetlen a növényeknek. Legyen az bármilyen konyhakerti vagy gyümölcsfa, a tápanyagban gazdag talaj, víz és napfény elengedhetetlen a növekedéshez, fejlődéshez. Az öntöző rendszerek nagy hasznot jelentenek ilyen tekintetben, főleg ha kapcsolódik mágnesszelep is hozzá. Ez a kicsi, de annál hasznosabb kiegészítő nagymértékben megkönnyítheti a munkánkat.

Elsősorban biztonságot és kényelmet nyújt úgy, hogy szabályozza a víz áramlását a csövekben. A mágnesszelep ki-bekapcsolásával adagolható a víz a növények gyökerének, ezzel elkerülhetjük a túlzott öntözést és vizet takaríthatunk meg. Ezen kívül, a rendszer automatán működik, vagyis nekünk nem kell minden esetben manuálisan kapcsolgatni.

A víz áramlása programozható, ha a mágnesszelep átfolyás szabályzós kivitel. Ezzel beállítható, hogy hány liter víz folyhat át egyszerre. A rendszer automatikusan leállítja a vízfolyást a meghatározott vízmennyiség után. Az automataontozorendszer.com webáruházban több típusú ilyen alkatrész közül lehet választani.