Vásárlás

Autóguminál első a biztonság

A gumiszervizeket senki sem látogatja szívesen, de kellemessé lehet tenni a várakozást. A Gumidirekt komolyan vesz minden egyes autógumi vásárlást és javítást. Nem mindegy, hogy kihez fordulunk a problémával, mert a szakértelem és a felszerelés nagyon sokat számít.

Odáig is fajulhat a dolog, hogy egy drága felniben is kár keletkezhet. Ez nem egy szélsőséges eset, ilyen sajnos nem egy autótulajdonossal előfordult már. Bement egyféle problémával és kijött egy másikkal.

Lehet reklamálni, bosszankodni, de minek, hogyha a Gumidirekt szakemberei minden esetben képesek segíteni?! A defektűrű gumikkal meggyűlhet a baja egy olyan szerviznek, ahol nem állnak rendelkezésre azok a modern eszközök, amelyeket például a Corghi készít.

Nem kell órákat várakozni az esőben, hiszen van váróterem és Wi-Fi is. Még egy Forma 1-es abroncsot is megnézhetünk közelebbről, miközben várjuk, hogy kész legyen az autónk. Nem mindegy, hogy milyen módon kerülnek felszerelésre az abroncsok, hiszen ez biztonsági szempontból is kiemelten fontos. A Gumidirekt nem ismer lehetetlent a vásárlás és javítás során.