kapszulás kávéfőző
Vásárlás

A kapszulás kávéfőző kényelmesen használható

Sokaknak a kávézás nem csupán egy ital elfogyasztását jelenti, hanem olyan szertartást, aminek tökéletesnek kell lennie. A kapszulás kávéfőző rendkívül egyszerűen működik és hihetetlenül gyors.

Nincs szükség mérésre vagy darálásra, csak bele kell helyezni a töltetet és megnyomni az indítógombot. Miután ezt megtette, pár percen belül már fogyaszthatja is a frissen gőzölgő feketét. A tisztítása szintén gyerekjáték, köszönhetően annak, hogy kevés alkatrésze érintkezik közvetlenül a kávéval.

A hozzávaló kis tartályok hermetikusan zártak, így a tartalmuk sokáig megőrzi a frissességét és aromáját. A kapszulás kávéfőző esetén sokféle ital közül választhat, az espressotól kedve, a latte macchiaton át, egészen a forró csokoládéig.

Az őrleményt tartalmazó dobozkák manapság már biológiailag lebomló anyagokból készülnek, így ha a gép mellett dönt, akkor abban a tudatban élhet, hogy Ön is tett valamit a bolygó védelméért. Ha egy gyors, minőségi és környezetbarát szerkezetet keres, akkor a kapszulás kávéfőző kiváló opció lehet.