lazurán vékonylazúr
Vásárlás

Lazurán vékonylazúr, a fa legkedvesebb barátja

Ritkán lehet olyan alapanyagot találni, aminek a felvitelét egyszerűen meg lehet oldani, közben mégis tartós végeredményt nyújthat. A Lazurán vékonylazúr rácáfol a nehézségekre, ugyanis percek alatt készen van a munka. Többek között kültéri fafelületek ápolására szolgál.

Gyorsan és hatékonyan megóvja a faanyagokat a későbbi sérülésektől, korróziótól, egészen a legmélyebb rétegekig hatolva. A Lazurán vékonylazúr kitolja a fafelületek élethosszát is, ami mindenkinek jól jöhet. Az alapozás kérdése is meg lesz oldva, hiszen egyben ezt a lépést is meg tudja valósítani. A Lazurán vékonylazúr a különféle kártevők ellen is hatékonyan lép fel, kékgomba, farontó rovarok, illetve egyebek ellen véd.

Akár a fa eredeti színét is megőrizheti a lazúr, de más árnyalatokra ugyanúgy, például lefesthető a kerti bútor vagy bármilyen faelem. Ecsetes módszerrel felhordható, nemcsak szakemberek tudnak megbirkózni vele. Egyenletes és harmonikus összképet adhat, így pedig egyszerűen öröm dolgozni a már említett festékkel.