Szolgáltatás

A büntetőjogi ügyvéd segíteni tud

Nem is hinnénk, hogy megtörténhet, de bárkivel előfordulhat, hogy valamilyen bűncselekmény kapcsán gyanúba keveredik, még velünk is! De mi ilyenkor a teendő? Nem szabad pánikba esni, mert ezért van a büntetőjogi ügyvéd, hogy megvédje a jogainkat. Az állami apparátus vitathatatlan ebben az esetben, de pont ez a büntetőjogi ügyvéd feladata, megvédeni az állampolgári jogainkat. Biztosan mindenkinek ismerős az a filmes jelenet, amikor egy kihallgató szobában a nyomozók próbálják szóra bírni a gyanúsítottat.

Hogyha ilyen helyzetbe kerülünk, akkor nagyon összeszedettnek kell lennünk annak érdekében, hogy ne mondjunk véletlenül valami terhelőt magunkra nézve. Viszont, az ilyen helyzetekben a gyanúsított nyomás alatt van tartva, hogy kicsikarhassanak egy olyan vallomást, amit végül a tárgyaláson bizonyítékként felhasználhatnak.

Ezért elengedhetetlen a büntetőjogi ügyvéd jelenléte. Így már ki lehet alakítani egy védekezési stratégiát, megnehezítve a vád dolgát. A büntetőjogi ügyvéd jelenlétével garantálni lehet a büntetőeljárás szabályos menetét.

Ebben az esetben nem kell attól tartania a vádlottnak, hogy a hatóságok esetleg visszaélnek a hatalmukkal. Egy bonyolult jogi eljárás kiismerhetetlennek fog tűnni és biztosan nem fogjuk tudni, hogy mihez kezdjünk, ha nincs a segítségünkre egy büntetőjogi ügyvéd. Fontos megjegyezni, hogy a Lorik és Lőrincz ügyvédi társulás esetében nem létezik sablonos ügy. Itt mindenki kiemelt figyelmet kap, legyen szó bármilyen tényállásról az eljárással kapcsolatban. A jogszabályok pontos ismerete elengedhetetlen a büntetőeljárások kapcsán, hiszen csak így építhető ki a megfelelő védelem.