Szolgáltatás Vásárlás

Fontos, hogy karban tartsa kedvenc ékszerét

Sokan szeretik a személyre szabott változatokat. Egyedi elképzelése van új álom ékszeréhez? Új életet lehelne régi ékszerében? Ha ide kattint, több lehetőség is van ilyen megoldásokra. A schmuckekszer.hu minden kívánságot teljesít úgy, hogy a végeredmény természetesen kifogástalan lesz. Új ékszer esetén csakis a legjobb alapanyagok kerülnek felhasználásra, mert csak így biztosítható, hogy az adott ékszer sokáig kiállja az idő próbáját és megőrizze pazar csillogását.

Nagyon sokszor szokták az egyedi ékszerkészítés lehetőségét választani az ifjú párok. Rendkívül kreatív ötletekkel állnak elő, amiknek a megvalósítása igazi kihívást jelent, ám még nem volt olyan ötlet, amit ne lehetett volna megvalósítani. Az elégedettség természetesen nem marad el ebben az esetben sem az ügyfelek részéről. A karikagyűrűk szimbolikusan egy életre összekötik a viselőjüket, ezért nagyon romantikusnak számít az egyedi kialakítás, ami megnyilvánulhat a gravírozásban, de a gyűrű egész formatervében és anyaghasználatában is.

Mások a régi ékszerekhez kötődnek érzelmileg. Egy megörökölt nyakláncnak, gyűrűnek vagy karkötőnek hatalmas eszmei értéke lehet. Azonban ezek lassan elveszítik a fényüket, a felületükön karcok keletkezhetnek és az sem ritka, hogyha egy-két kristály vagy drágakő kiesik az évek folyamán. Ezeket a problémákat könnyen lehet orvosolni a megfelelő eszközökkel és szakértelemmel. A ródiumozás egy bevett módszer az ékszerfelújítás során.

Ekkor egy teljesen új réteggel lesz beborítva az adott gyűrű vagy karkötő. A ródium a platinafélék családjába tartozik, tehát nagyon jól néz ki és rendkívül ellenálló. Ezzel a bevonattal a régi ékszerek visszakapják fényüket, csakúgy mint a polírozás során. Ez is nagyon sokat segíthet abban, hogy egy fényét veszített darab ismét teljes pompájában csilloghasson. Sok esetben ezek az eljárások gazdaságosabbak, mintha teljesen új ékszereket vásárolnánk. A schmuckekszer.hu mindent megtesz az ügyfelei elégedettségéért és ez jól látszik a szolgáltatások sokszínűségéből is.