vízforralók
Vásárlás

Vízforralók precíz kávéfőzőshez

A dripper kávé elkészítése nagyfokú precizitást igényel. Ha igazán finom feketét szeretnénk fogyasztani, nagyon oda kell figyelnünk a technikára. Szerencsére, léteznek olyan hasznos vízforralók, amelyek segítenek nekünk az ital előállításában.

Ezeket megvásárolhatjuk hagyományos vagy elektromos kivitelben is a kavegepwebshop.hu portálról. Elektromos kivitelben készült például a klasszikus időket idéző Hario Buono vízforraló, ami kifejezetten dripper kávé készítéséhez került megtervezésre. Mivel az adott fekete előállításánál lényeges a víz iránya, valamint az egyenletes folyama, a gyártók ennek megfelelően alakították a terméket. A vízforralók ezen példányának speciálisan kialakított hosszú nyaka van, ezért használata során a víz áramlása lassú és egyenletes.

Fényűző kinézetével és speciális kiöntő csövével ez a modell a legtöbb klasszikus típusú társát maga mögé utasítja. Az online üzlet kínálatából vásárolhatóak tradicionális vízforralók is, vagyis nem csupán elektromos működésűek vannak.