orvosi kannabisz
Vásárlás

Van veszélye az orvosi kannabisz használatának?

Néhány gyógyszeripari termék esetében, legyen szó bármilyen erősségű készítményről, megfordul az ember fejében, hogy mennyire veszélyes a szervezetre vagy léteznek-e negatív hatásai.

Aki utánajár a témának bővebben, az orvosi kannabisz számtalan előnyéről fog hallani és meglehet, hogy kevés hátrányról. Azonban, ha mégis, az egyik a vérhígító termékekkel való együttes használatra fog kiterjedni, hiszen amennyiben részét képezi ez a készítmény a mindennapi gyógyszerhasználatnak, úgy érdemes lehet nem, esetleg óvatosan használni a kannabiszt.

Ezen túlmenően, nagyobb dózisú orvosi kannabisz használata esetén előfordulhat, hogy az esetleges drogteszt pozitívnak mutatkozik a sofőröknél. Ilyen szituációban sem kell azonban kétségbeesni, hiszen a készítmény dobozának, számlájának felmutatása esetén bizonyítani tudja az illető, hogy miről van szó.

Általánosságban azonban elmondható, hogy minden szervezet más, egyéni igényekkel, ezért nehéz általános érvényű tanácsot adni a dózisokkal kapcsolatban.