üvegajtós hűtőszekrények
Vásárlás

Üvegajtós hűtőszekrények nagy választékban

Nagyobb összegű beruházásoknál jól meg kell gondolni, mire ad ki pénzt az ember. Mérettől és teljesítménytől függően, akár már 89.600 Forintért vásárolhatóak remek üvegajtós hűtőszekrények. A bakonyiklima.hu oldalon kedvére válogathat a különböző típusú berendezések közül. Kisebb méretű hűtővitrint, 5 polcos vagy csúszó üvegajtóval ellátott hűtővitrint keres? Itt megtalálja a célnak leginkább megfelelőt.

Egy ilyen csúszó üvegajtós hűtővitrinben 2×4 polc található, a csúsztatható ajtók pedig segítenek, hogy a benne lévő termékek könnyen áttekinthetőek legyenek. Az egyenletes belső hőmérsékletet ventilációs hűtés biztosítja, amit elektronikus hőfokszabályzóval lehet beállítani és a digitális kijelzőn ellenőrizni.

Az ilyen típusú hűtővitrinek hasznosak lehetnek élelmiszerüzletekben, bárokban vagy kávézókban. Ilyen fontos és szükséges berendezések esetében nem mindig érdemes spórolni, hiszen olyan beruházásról van szó, ami hosszú életű kell legyen. Válogasson kedvére az üvegajtós hűtőszekrények közül!