elektromos patkányriasztó
Vásárlás

Ezért hasznos az elektromos patkányriasztó!

Vidéken különösen, de a városban szintén nagyon kellemetlen tud lenni a rágcsálók megjelenése a lakás körül. Nyáron még csak-csak elvannak a kis élőlények a szabadban, elemózsia után kutatva, de ahogy közeledik a téli szezon, egyre közelebb húzódnak az emberhez, finomságokat és meleget keresve. Az elektromos patkányriasztó egyszerűen megakadályozza, hogy megtelepedjenek a lakásban.

Sok módszer van a kártevők irtására, de a legtöbb vegyszerek, mérgek használatával jár. Ezek sajnos néha több kárt okoznak, mint hasznot. Az állat elpusztulhat a szekrény mögött, a járatában, ahonnan a bomló tetem kellemetlen szagot áraszt. Az elektromos patkányriasztó esetében attól sem kell tartani, hogy a leszórt mérget véletlenül a házi kedvencek gyűjtik össze.

Egyszerűen telepíthető a szerkezet és 48 órán belül eredményt nyújt. Az emberi fül nem érzékeli a frekvenciát, de a patkányoknak élhetetlen környezetet nyújt, így inkább elköltöznek vagy meg sem telepednek a közelben. Az elektromos patkányriasztó kiváló befektetés, amit érdemes minél hamarabb munkába állítani.