Relax Dental Center
Szolgáltatás

Többféle terápiát nyújt a Relax Dental Center

Az életünk jobbá tétele érdekében nagyon komolyan oda kell figyelnünk arra, hogy megőrizzük a meglévő egészségünket. Eredendően ez nem okoz gondot, de ahogy haladunk előre az időben, a különböző problémák egyre komplexebb módon jelenhetnek meg. A Relax Dental Center pedig mindig a segítségünkre lehet. A szájhigiénia megőrzése mellett, a Bemer mágnesterápiával még a keringési rendszer javítása is megoldható. Számos esetben élvezhető ennek a kezelésnek az előnye.

Az autoimmun betegségektől kezdve, a szájsebészeti beavatkozásokon keresztül egészen az anyagcsere folyamtokig, minden esetben bevethető. A Relax Dental Center nagyon széleskörű és profi ellátást biztosít.

A szájhigiéniával kapcsolatos megelőzésekre is jelentős hangsúlyt fektetnek a szekértők. Megismerhetünk egy nagyon speciális eljárást a fog implantáció keretein belül, amit a 60 éves tapasztalattal rendelkező Stephan Ihde professzor fejlesztett ki. A Relax Dental Center tehát bátran legyen felkeresve, ha szeretnénk tenni a megfelelő egészségi állapotunk megtartásáért!