rugalmas pólya
Vásárlás

A profi sportolók is kedvelik a rugalmas pólyát

Nem mindenki engedheti meg magának a modern taping eljárás igénybevételét egy sportorvosnál. Ilyen esetekben a rugalmas pólya könnyen helyettesítheti a tapaszos technikát. Az elasztikus kötés amellett, hogy megvédi az ízületeket a túlzott stressztől, védi az ínszalagokat is. Sokan, közöttük a sportolók is, kevés információval rendelkeznek a termék testre gyakorolt ​​jótékony hatásairól. Az orvosi gyakorlatban a legtöbb esetben izom- és ízületi fájdalmak esetén alkalmazzák.

A rugalmas pólyát a posztoperatív időszakban, a súlyos sérülések utáni rehabilitáció során, illetve az intenzív erősítő tréningeken is széles körben használják, az ízületekre nehezedő terhelések részleges enyhítése érdekében. A használat folyamán az ízület a megfelelő helyzetben van rögzítve, ami megakadályozza a sérülés kockázatát edzés közben. Amennyiben a baj már megtörtént és az ínszalagok megsérültek, az elasztikus kötés akkor is nagyszerű segítség. A rugalmas pólya viszont csak helyesen alkalmazva adhat extra erőt a versenyeken. Ma már sokféle edzés és sportfajta létezik. Az egyik legérdekesebb a multifunkcionális fitness gumiszalag használatán alapuló tréning. Természetesen sokak első kérdése a termék hatékonyságával függ össze. Mindnyájan ismerjük ezeket a sport kiegészítőket és nem egyszer ki is próbáltuk már egyiket vagy másikat. Biztosan észrevettük azokat a tulajdonságokat, amelyek miatt ez a tartozék nagyon hatékony. A fitness gumiszalagot széles körben használják a pilateshez és a jógához is.

Egy ilyen egyszerű termékkel sok gyakorlattípus diverzifikálható a terhelés növelésével anélkül, hogy izomfájdalmat okozna. Más sportkellékekkel kombinálva is használhatóak, a bemelegítéshez vagy az edzés befejező részéhez. Így például a birkózók is előszeretettel alkalmazzák az edzés részeként. Különösen hasznosak az otthoni edzések során, amikor nem szeretnénk pénzt költeni a nagyon drága súlyzókra. A fitness gumiszalag ára figyelemre méltó a megfizethetősége miatt, ezért mindennap egyre több rajongót szerez.