Szolgáltatás

Sokat segít az EGR szelep tisztító adalék

A nagyvárosokban, de gyakran már a kisebbekben is olyan forgalom van, ami adott időközünkét komoly dugók kialakulásához vezet. Ilyenkor aztán csak állnak az autók és pöfögik ki a káros gázokat, amik komoly egészségkárosodást jelentenek az emberre nézve. Pontosan ennek a jelenségnek a csökkentésére született meg az EGR szelep tisztító adalék. Ezen termék több hatékony jellemzővel is bír.

Elsősorban gondoskodik arról, hogy a jármű elsődleges kipufogógáz visszakeringető rendszere jól működjön, aminek hatására egy nitrogén és kén oxidokban sokkalta szegényebb összetétel távozik a környezetbe, ami mindenkinek jó. Továbbá az EGR szelep tisztító adalék oldja a korom és rozsdafoltokat, valamint karbantartja a különféle pakolásokat.

Fokozza a keringés sebességét, amivel javítja a motor hatásfokát. Rendszeres alkalmazása mellett a szabálytalan alapjáratnak is bátran búcsút mondhatunk. Még hosszasan sorolható lenne az EGR szelep tisztító adalék előnye, de érdemesebb azt személyesen megtapasztalni. Ragadjuk meg az alkalmat és kényeztessük autónkat!