Szolgáltatás

Minden elvárást kielégít a tálalókocsi

A vendéglátás nem könnyű szakma, ezért minden olyan kiegészítőre szükség van hozzá, ami segít a különböző munkakörök gyors elvégzésében. Éttermekben, szállodák konyhájában, ebédlőjében a tálalókocsi teljesen megszokott látvány. Ezen szerkezetek többszintes módon vannak kialakítva, hogy igény szerint, akár jelentős mennyiségű étel is helyet kapjon rajtuk.

A kiszolgáló személyzetnek jelentősen kevesebb munkája van, ha rendelkezésre áll, az esetenként akár 5 polccal is ellátott tálalókocsi. Nem kell olyan sokszor fordulni, mintha csak kézzel lenne kiszállítva az étel és a kicsúszás veszélye is jelentősen csökken. Az egyszerűen kezelhető eszköz általában rozsdamentes acélból készül és olykor külön fékrendszerrel is el van látva.

A masszív és könnyen guruló kerekeknek hála, nem okoz gondot a mozgatása. Kis átalakítással a tálalókocsi még a műhelyben is megállja a helyét, ahol étellel teli tálcák helyett, a különféle szerszámok kaphatnak helyet rajta. Csakis tőlünk függ, hogy pontosan milyen funkcióval látjuk el. Az biztos, hogy a tálalókocsi azt nyújtja, amit elvárunk tőle.