Vásárlás

Sencor vízforraló elektromos hőfokszabályzóval

Gyakran lenne szükségünk gyorsan nagyobb mennyiségű forró vízre, mert éppen sietünk és hamar szeretnénk megfőzni a tojást vagy a virslit, esetleg indulás előtt még kortyolgatnánk egy teát. A Sencor vízforraló képes néhány pillanat alatt felmelegíteni, akár másfél liter vizet is.

Nem kell feleslegesen fogyasszuk a gázt a forraláshoz, hiszen ezzel a módszerrel gyorsan felforralhatjuk a vizet. A spagetti, a rizs és minden más sokkal hamarabb elkészíthető, hiszen már eleve forrásban lévő vízbe helyezhetjük.

Időt és energiát spórolhatunk meg a Sencor vízforraló használatával. El van látva egy speciális érzékelővel, így nem történhet meg, hogy bekapcsolva marad. Amikor a víz eléri a forráspontot, akkor automatikusan kikapcsol. A Sencor sokkal többet kínál annál, mint csak felmelegíti a vizet.

A kivehető szűrő kiszűri a szennyeződéseket, így nem fognak lerakódások képződni. Hőfokszabályzóval is el van látva, így beállíthatjuk, hogy milyen hőmérsékletű vízre van szükségünk. A Sencor vízforraló még félórán át képes tartani a víz hőfokát, ezért azt nem kell újra melegítenünk.