sellő barbie
Vásárlás

Sellő Barbie csodálatos fényjátékkal

Ha egy kislány szereti Barbiet és a sellőkért is rajong, akkor neki meg is van a tökéletes játék. Ez pedig nem más, mint a gyönyörűen kivitelezett sellő Barbie. A játékboltok polcain gyakran megfordulnak ilyen típusú babák, azonban, ha valami igazán varázslatos típust keresünk, akkor a legjobb az eredeti mellett dönteni.

A Barbie Dreamtopia úszó varázssellő ugyanis nemcsak szép, de a mozgó sellőuszonynak köszönhetően elmeríti a kis tulajdonosát Dreamtopia képzeletbeli mesevilágában.A minden részletében csodálatos kivitelezésű, igényes anyaghasználatú sellő Barbie esetében egy gombnyomás segítségével aktiválódik az úszó mozgás. Amikor Barbie valódi vízbe csobban vagy éppen kijön a vízből, azt csodálatos fényjáték kíséri.

A sellő Barbie fantasztikus pillanatokkal ajándékozza meg a gyermekeket a szobájukban, a fürdőkádban vagy a kerti medencében egyaránt. A fények felvillanásának köszönhetően, Barbie uszonya különböző színekben pompázik, miközben imitálja az ikonikus sellő úszást. Tiara is jár hozzá, akár egy valódi hercegnőnek.