Pandora ékszer tisztítása
Szolgáltatás

Pandora ékszer tisztítása házilag, kíméletesen

Egy elegáns, márkás karkötő fontos tartozéka lehet a megjelenésünknek, de az összetartozás jelképeként is viselhetjük, ha egy szeretet személy ajándékozott meg vele. Ilyenkor még jobban igyekszünk megőrizni az eredeti szépségét és ebben minden bizonnyal a segítségünkre lehet néhány hasznos tanács, amit az ekszer-elek.hu internetes oldalon a Pandora ékszer tisztítása kapcsán találunk. Az említett honlap tájékoztatójából megtudhatjuk, hogy mitől kell leginkább védeni és miként távolíthatjuk el róla a szennyeződéseket házilag, a lehető legegyszerűbb módszerrel.

A Pandora ékszer tisztításához semmi másra nincs szükségünk, mint egy tál meleg – lehetőleg 40 fokos – vízre és a vízben feloldandó folyékony szappanra. Beáztatás után egy puha fogkefével szabadíthatjuk meg óvatosan az ékszert a rárakódott piszoktól. A Pandora ékszer tisztítása a szárazra törléssel zárul, ezt ajánlatos egy polírkendővel elvégezni. Ha ezeket a lépéseket betartjuk, a kedvenc ékszerünk sokáig megőrzi káprázatos ragyogását.

Pandora karkötő méretek a tökéletes illeszkedéshez

Fontos, hogy a csuklónkon viselt ékszer kényelmes legyen, ne szorítson és attól se kelljen rettegnünk, hogy egy óvatlan pillanatban elveszítjük. A Pandora karkötő méretek kiválasztásánál természetesen a csuklóméretünk a mérvadó, de erre 1–2 centimétert ajánlatos rászámolni. A népszerű ékszermárka egyik legkeresettebb kollekciója a Pandora Moments, aminek darabjait apró medálok díszítik. Ezek a tetszetős kiegészítők szükségessé teszik, hogy a méretválasztásnál még 2 centit rászámoljunk a csuklóméretünkre.

Ezzel szemben, a Reflexions kollekció modelljeinél elég a plusz 1 cm, illetve 1,5 cm, ezek a karperecek ugyanis használat közben nem nyúlnak meg. Hasonló alapelvet kell követnünk, amennyiben a fiatalos ME kollekcióból válogatunk a Pandora karkötő méretekből. A lényeg tehát az, hogy a csuklóméretünk mellett, az ékszer sajátosságait is figyelembe vegyük. Így a Pandora karkötő méretek közül valóban az ideális példányt választjuk.