ars una hátizsák
Vásárlás

Ars Una hátizsák bármilyen öltözékhez

A fiatalok legtöbbje kedveli a hátitáskákat, amelyek praktikus viseletet jelentenek számukra, hiszen így szabadon maradnak a kezeik. Emellett az Ars Una hátizsák stílusos bármilyen öltözékhez, farmerhez vagy elegáns ruházathoz egyaránt.

Megfelelően tágas ahhoz, hogy minden olyan holmi elférjen benne, amire a hétköznapok során szükségünk van, tanszerek vagy a munkához szükséges iratok, táblagép, laptop egyaránt. Utóbbiaknak a legtöbb Ars Una hátizsák párnázott részt tartalmaz. Állítható, puha vállpántokkal van ellátva, a hátrésze pedig párnázott. A taskagaleria.hu online szaküzlet kínálatában ennek a gyártónak a termékei széles választékban találhatóak meg. Remek választás a fekete AU-11 hátizsák, lányoknak és fiúknak egyaránt.

Jelenleg 30% olcsóbban lehet hozzájutni ehhez a hátitáskához, tehát anyagilag is jól járnak azok, akik a megvétele mellett határoznak. Nagyon jó kialakítású ez az Ars Una hátizsák, laptopnak kialakított rekesszel, igazolványoknak, írószereknek alkalmas zsebekkel van ellátva.